At have en drøm

Godt i gang
50 views
I dette afsnit møder vi Caroline og Ayoub, som begge har drømt om politiuddannelsen i mange år. Men det er ikke en uddannelse man bare kommer ind på. Det kræver en bestemt alder og at man kommer igennem optagelsesprøven. Men hvordan er det at have en stor drøm om en bestemt uddannelse?
Caroline så TV-serien Anna Pihl og så var drømmen om at blive politibetjent skabt. Caroline har arbejdet på at blive optaget på politiuddannelsen i flere år, og har i mellemtiden taget andre uddannelser. Men Caroline føler at det at være betjent løber i hendes årer, og derfor er hun også stolt i dag, hvor hun er i gang med uddannelsen.
Ayoub vil gerne gøre en forskel og samtidig må der gerne ske noget, og derfor passer jobbet som betjent godt. Men perioden mellem HF og det tidspunkt man kan søge ind som betjent, blev for lang, så han ledte efter en uddannelse med nogle af de samme kerneværdier. Det betyder ikke at drømmen om en dag at blive politibetjent er væk, men lige nu er det noget andet der giver mening. Og som Ayoub siger, så kan drømme godt ændre sig og nye drømme kan opstå.
Og så er dette afsnittet, hvor vi finder ud af at TV-serier godt kan være en inspirationskilde til fremtidige job.

Rate video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star